Категорії

Привіт

Наша комерційна пропозиція включає широкий асортимент білизни, еротичних аксесуарів і афродизіаків від провідних світових виробників. Багаторічний досвід і співробітництво з надійними постачальниками, дозволяє нам пропонувати перевірені вироби за привабливими цінами. Місцезнаходження і склад компанії Bliss Club розташовані в Луцькому районі ,с.Зміїнець. Якісне обслуговування і розвинена мережа дистрибуції гарантують надійну і швидку доставку товару по всій території України.

Наш сервіс

Високопрофесійна команда відповість на всі ваші запитання до і після покупки. У Бліcc Клабі ми хочемо, щоб Ви стали частиною нашої чудової команди! У нашому клубі блаженства, ви знайдете якісні секс-товари за доступними цінами. Якість продукту є основною вимогою в нашому бізнесі. Ми закуповуємо товари безпосередньо у виробника або у представника брендової компанії, таким чином, можемо створити гарне співвідношення ціни і якості. Оскільки у нас є власний склад, всі еротичні товари можна замовити і вони будуть доставлені безпосередньо вашим клієнтам всього за кілька днів. У нашому асортименті ви знайдете товари ваших улюблених брендів, таких як Orion, Ruf, Satisfyer, Amor, Boss, Lovex, Milan і багатьох інших! У нашому Клубі ми постійно оновлюємо асортимент продуктів, включаючи найсвіжіші новинки еротичних іграшок на ринку. Ми в постійному пошуку справжніх потреб споживача і в постійному зворотньому зв'язку з кращими постачальниками в світі іграшок для дорослих. Всі замовлення, отримані в робочі дні до 16:00 обробляються і відправляються в той же день, за винятком суботи, час закінчення якої - 15:00. Підтвердження замовлення здійснюється по електронній пошті, і ви можете відстежувати його в своїй «Історії замовлень» в Особистому кабінеті.

Зв'язок з нами

Ми працюємо для вас з понеділка по суботу з 8:00 до 18:00. за винятком суботи, час закінчення якої - 15:00.

Якщо привід для критики все ще є або ви хочете нас похвалити, ми з нетерпінням чекаємо Вашого повідомлення на bliss_club@i.ua 

Ви можете зателефонувати нам по цьому мобільному номеру: +38 (098) 01 28 900.

Звичайно, ви також можете відправити нам повідомлення по SMS, WhatsApp ,Viber ,Telegram.

Колектив

Ми працюємо як колектив і приймаємо всі рішення разом. Компанія належить тим, хто тут працює. Ми всі співзасновники і активно беремо участь в проекті з 2021 року. Кожен з нас пов'язаний один з одним довгою дорогою дружби і довіри. Cподіваємося, що Вам, буде комфортно з нами працювати. Дозвольте нам переконати Вас в нашому широкому асортименті і в доступних цінах! Відвідайте нас в Facebook або Instagram: ми з нетерпінням будемо чекати ваших відгуків!